Online verkopen?

Laat hier uw webshop op maat maken.
Bereik zoveel meer klanten door uw producten online aan te bieden.
Beste prijs-kwaliteit Bewerk uw eigen webshop 100% mobiel  Inclusief domeinnaam en snelle hosting
Contacteer ons voor een offerte.

Webshop laten maken?

Denkt u eraan om een webshop te laten bouwen?
Goed idee!
Online shoppen zit in België en Nederland al jaren in de lift. Jaar na jaar stijgt de omzet van e-commerce spectaculair. Hoog tijd om uw omzet te vergroten en uw producten zo breed mogelijk bekend te maken.

 

Webshop features

Klantenreviews webshop

Klantenreviews

Klanten die een aankoop hebben gedaan op uw site, kunnen ervoor kiezen om feedback over hun ervaring met uw winkel na te laten bij het gekochte product. De enthousiaste feedback van een tevreden klant trekt makkelijk potentiële nieuwe klanten over de streep. En bovendien leert u uw klanten goed kennen!

Zorgeloos betalen webshop

Zorgeloos betalen

U betaalt alleen per transactie en maakt dus geen overbodige kosten. Klanten kunnen betalen met hun favoriete betaalkaart en hoeven zich geen zorgen te maken over de veiligheid. Al onze websites zijn standaard uitgerust om betalingsverkeer veilig te laten verlopen. Online shoppen wordt een plezier.

Gerelateerde producten webshop

Gerelateerde producten

Het is mogelijk om bij elk product andere gerelateerde producten te laten zien aan de klant. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring, uw klant zal meer tijd op uw website doorbrengen en uw productaanbod grondiger leren kennen. En u? U verkoopt meer producten, natuurlijk.

Kwalitatieve foto's webshop

Kwalitatieve foto's

In een webshop zijn productfoto’s cruciaal, online shoppers kunnen het product niet fysiek zien, aanraken of uitproberen. De klant moet zoveel mogelijk details over uw producten kunnen bekijken. Daarom kunt u bij elk product verschillende foto’s van hoge kwaliteit toevoegen. Zo benadert online shoppen de offline ervaring steeds meer.

Vindbare webshop

Vindbare webshop

Dankzij onze perfect geoptimaliseerde webshops zult u beter gevonden worden in Google en hoger scoren in de zoekresultaten. We kennen de regels van Google door en door en passen uw website aan om vlot vindbaar te zijn. Hoe meer bezoekers op uw website en webshop, hoe meer u zult verkopen.

24/7 online webshop

24/7 online

Uw webwinkel is op elk moment van de dag open, voor iedereen. Klanten zijn ongeduldig en willen directe respons. Geen zorgen: dankzij onze geautomatiseerde systemen ontvangt de klant een status van de bestelling onmiddellijk na het betalen van het product. Zo weet hij dat u de bestelling goed ontving.

Neem contact met ons op

Cut ‘N’ Paste
Wevelgem
Btw: BE0803894824

Contacteer ons voor uw website

    Hoe maken we uw website vindbaar op het internet

    Hoeveel keer per dag zoekt u iets op Google? Meer dan u denkt! Wereldwijd worden dagelijks 3,5 miljard zoekopdrachten ingetikt in Google. Uiteraard wilt u dat uw bedrijf gevonden wordt via een zoekmachine! Het is daarom belangrijk om uw SEO goed te laten uitwerken.

    SEO of Search Engine Optimisation bestaat uit een aantal criteria. U moet ervoor zorgen dat de juiste zoekwoorden op uw website te vinden zijn. Cut ’N’ Paste doet een zoekwoordenanalyse én zorgt voor SEO-geoptimaliseerde content voor uw webshop. Daarnaast moet de structuur logisch en gebruiksvriendelijk zijn. Dankzij onze ruime ervaring in het bouwen van websites, spelen we hier moeiteloos op in.

    Al onze websites zijn aangepast voor mobiele toestellen: ook hiermee scoort u hoger in zoekmachines. Tot slot zorgen we ook altijd voor een SSL certificaat: uw gebruiker is op die manier zeker van een veilige gegevensverbinding met uw website. Dit verhoogt het vertrouwen van de klant. En zoekmachines, die houden van SSL certificaten…