Betrouwbaar imago?

Laat hier een huisstijl ontwerpen die bij uw bedrijf past.
Hierdoor creëert u een imago waar klanten op kunnen vertrouwen.
 €495 Beste prijs-kwaliteit 5 logo-ontwerpen  Bronbestanden  Inclusief ontwerp visitekaartjes en Facebook-hoofding

Huisstijl laten maken?

Heeft u nog geen logo? Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek waar we naar al uw wensen luisteren.

Wij ontwerpen een logo waar u zich in herkent. Zo schept u vertrouwen bij potentiële klanten. U krijgt ook een huisstijldocument, een ontwerp voor uw visitekaartjes en een banner voor uw homepage op Facebook.

 

Huisstijl features

altijd tevreden huisstijl

Altijd tevreden

Wij ontwerpen vijf verschillende logo’s waaruit u het perfecte logo kunt kiezen. Is er nog bijsturing nodig? Geen probleem. Het logo is pas afgewerkt eens u tevreden bent. Onze grafisch designers volgen de actuele trends en creëren voor uw bedrijf een unieke stijl, waarin u en uw klanten zich kunnen herkennen.

Bronbestanden huisstijl

Bronbestanden

We bezorgen u het originele bronbestand van het definitieve logo in hoge resolutie. Zo beschikt u vrij over dit logo en kunt u het voor andere toepassingen inzetten. Gebruik gerust uw creativiteit: uw logo op uw bedrijfsvoertuig, op een T-shirt, op briefpapier of op een gadget?
Alles is mogelijk!

Visitekaartjes huisstijl

Visitekaartjes

Eens we het perfecte logo klaar hebben, maken we ook het ontwerp voor uw visitekaartjes. Uw eigen stijl en uw contactgegevens heeft u op die manier altijd bij de hand. Een potentiële klant, een nieuw contact, een beurs, een event?
Deze visitekaartjes helpen u om het imago van uw bedrijf te communiceren.

Bekijk onze referenties

Neem contact met ons op

Cut ‘N’ Paste
Wevelgem
Btw: BE0803894824

Contacteer ons voor uw website

    Bekijk wat een website kan betekenen voor uw organisatie

    Voor veel bedrijven is het internet een grote bron van groei en ontwikkeling. Uw bedrijf is dag en nacht vindbaar voor klanten: men kan op uw website terecht met vragen, voor informatie, inspiratie of voor aankopen. Als bedrijf bestaat u pas echt, als u ook een aantrekkelijke, overzichtelijke website heeft.

    Op uw website kunnen mensen zien waar uw onderneming voor staat. Door uw keuze van foto’s, design, kleurgebruik, logo’s… zal de klant een sterke eerste indruk krijgen van uw bedrijf. Als u inspirerende content online plaatst, dan zullen klanten langer blijven rondhangen op uw website, tot u ze uiteindelijk verleidt om contact op te nemen. Of, tot ze overgaan tot het aankopen van een van uw producten of diensten.

    Op uw website kunt u bovendien kort op de bal spelen. Nieuw product? Binnen enkele minuten heeft u het, op onze gebruiksvriendelijke websites, zelf online gezet!