Word online gevonden!

Laat uw website gevonden worden.
Met onze SEO (zoekmachine optimalisatie) zorgen wij ervoor dat uw website of webshop gevonden wordt.
Beste prijs-kwaliteit  On site SEO  Off site SEO 

SEO Zoekmachine optimalisatie?

Hoe hoger een bedrijf in Google verschijnt, hoe meer kans dat er nieuwe bezoekers naar de website worden geleid.

Dit is wat we willen doen met zoekmachine optimalisatie, kortom SEO. We optimaliseren de teksten en de links op uw website zo, dat de site hoog zal verschijnen in de zoekresultatenlijst van Google.

 

Meer bezoekers door SEO optimalisatie

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek

Hoe krijgt u meer relevante bezoekers naar uw website? Door de inhoud van uw site af te stemmen op waar mensen naar op zoek zijn. Wij voeren voor u een uitgebreid onderzoek naar welke termen mensen intikken om bij uw product terecht te komen. Daarna stemmen we uw website af op uw klant. Resultaat? U wordt vlot gevonden en scoort beter dan uw concurrent.

On site optimalisatie

On site optimalisatie

Cut ’N’ Paste zorgt voor maatwerk, zodat uw positie in Google verbetert. Bij on-site optimalisatie stemmen we de inhoud en de opbouw van uw website af op de criteria die zoekmachines hanteren. Door analyse van de zoekwoorden, optimalisatie van de metatags en zorgvuldige opbouw van de linkenstructuur scoort u hoger.

Off site optimalisatie

Off site optimalisatie

Ook buiten uw eigen website kunt u werken aan SEO. Afhankelijk van uw budget, stellen we een plan op. Door interessante content te posten op social media, of door websites naar u te laten verwijzen, verhoogt u de score van uw website en zullen meer klanten de weg naar uw webshop vinden.

Doe de test, hoe sterk is je website?

Google pagespeed tool seo
Google maakte een schitterende tool, waarmee je de performantie kan testen.

Het handige van de tool is dat het een onderscheid maakt tussen mobiele en desktop sites, waarvoor je een score krijgt op 100. Bovendien hanteert het 3 categorieën van prioriteiten: gaande van hoogdringend (rood), over te overwegen (oranje) tot reeds uitgevoerd (groen).

Neem contact met ons op

Cut ‘N’ Paste
Wevelgem
Btw: BE0803894824

Contacteer ons voor uw website

    Bekijk hoe we uw bedrijf een identiteit kunnen geven

    Op netwerkevenementen en in persoonlijke contacten met klanten staat u zelf in voor uw eerste indruk. Uw voorkomen, uw uitstraling, uw taalgebruik en uw enthousiasme kunt u persoonlijk overbrengen. Op een website functioneert dit op een heel andere manier. Maar het is niet omdat uw site zich in een digitale omgeving bevindt, dat dit per definitie voor een koele, afstandelijke sfeer moet zorgen.

    Een huisstijl zorgt ervoor dat uw merk schittert, zowel offline als online. U kunt er samen met Cut ’N’ Paste voor zorgen dat uw online uitstraling even warm, enthousiast en overtuigend is als bij een persoonlijk contact.

    De start van een goede huisstijl is een krachtig logo dat uw persoonlijke waarden en die van uw bedrijf weerspiegelt. Cut’N’Paste ontwerpt dit voor u. Eerst luisteren we goed naar de sterktes van uw merk en uw producten. Een sprekend logo is fundamenteel voor het imago van uw bedrijf. Het zorgt voor een betrouwbare en persoonlijke uitstraling van uw organisatie.