Wilt u meer klanten?

Wij bouwen uw website op maat.
U bereikt elke klant want u bent vlot vindbaar via Google.
Beste prijs-kwaliteit Zelf aanpasbaar  Mobielvriendelijk Inclusief domein en snelle hosting

Website laten maken?

Heeft u nog geen site? Of werkt uw huidige website niet zoals u wenst? Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek waar we naar al uw wensen luisteren.

Zo bouwen wij een professionele site op maat voor u. Dit is de eerste stap naar uw online succesverhaal.

 

Website features

gemakkelijk website

Gemakkelijk

We bouwen uw site zo, dat u op elke moment zelf aanpassingen kunt aanbrengen. Dit is heel eenvoudig: met een paar klikken voegt u tekst en foto’s toe of vervangt u oude content door nieuwe.

U heeft geen enkele voorkennis nodig én u kunt heel kort op de bal spelen.

100% mobiel website

100% mobiel

Mobiel is belangrijker dan ooit. Driekwart van de Belgen heeft een smartphone. Ongeveer de helft van het online verkeer komt op uw website terecht via een mobiel apparaat. Daarom zorgen we ervoor dat uw site optimaal tot zijn recht komt op een smartphone. Bovendien houdt Google van mobiele sites: u zult hoger scoren als uw hij mobielvriendelijk is.

Up to date website

Up to date

Wij zorgen ervoor dat uw site altijd up-to-date is en draait op de recentste platformen en technologieën. We houden ook zorgvuldig de veiligheid van uw website in de gaten. Zo loopt u geen risico en blijft u ook in orde met de nieuwe GDPR wetgeving. Cut ’N’ Paste zorgt ervoor dat u op uw beide oren kunt slapen.

Professioneel website

Professioneel

Uw website is vaak het eerste dat een nieuwe klant te zien krijgt. Het is de eerste indruk die een klant zich online van u en uw bedrijf vormt. Daarom is het van groot belang dat het professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. We helpen u om uw website perfect af te stemmen op het imago van uw bedrijf.

SEO vriendelijk website

SEO vriendelijk

Door een goed geoptimaliseerde website zult u beter gevonden worden via Google. Elk bedrijf streeft ernaar om als eerste uit de zoekresultaten van klanten te komen. Hoe beter u de SEO van uw website op punt stelt, hoe meer potentiële klanten uw onderneming online zullen vinden. Wij regelen dit voor u!

ssl certificaat website

SSL certificaat

Al onze websites worden standaard voorzien van een geldig SSL certificaat. Dit betekent dat de verbinding tussen uw website en de computer van uw klant extra beveiligd is. De gegevens worden gecodeerd. Zo is uw gebruiker zeker van een veilige website en krijgt u als bonus een betere positie in Google.

Bekijk onze referenties

Neem contact met ons op

Cut ‘N’ Paste
Wevelgem
Btw: BE0803894824

Contacteer ons voor uw website

    Hoe maken we uw website vindbaar op het internet?

    Wat doet u als u op zoekt bent naar informatie? Of als u een product zoekt? You ask Google! Via een zoekmachine tikt u in wat u zoekt. Ofwel typt u enkele woorden, ofwel typt u een vraag… Tussen de zoekresultaten kiest u dan die website die het beste bij uw behoefte aansluit.

    Maar hoe zorgt u er nu voor dat net uw website hoog scoort in die zoekresultaten? Dat doet u door aan de SEO van uw website te werken. SEO staat voor Search Engine Optimization. Dankzij zoekmachine optimalisatie scoort uw website of webshop hoog in de resultatenlijst van Yahoo, Bing of Google.

    SEO-regels wijzigen af en toe. Dit maakt het voor u als ondernemer niet eenvoudig om steeds up-to-date te blijven. Cut ’N’ Paste neemt u dat werk uit handen. We optimaliseren uw bestaande site, of we ontwerpen voor u een nieuwe site op maat, waarmee u hoog zult scoren in zoekmachines. Niet alleen door de juiste woorden te gebruiken op de site, maar ook door de site slim op te bouwen, lokken we zoveel mogelijk bezoekers naar uw webstek. We houden daarbij rekening met de meest actuele regels van de SEO-kunst.