Word online gevonden!

Laat uw website gevonden worden.
Met onze SEO (zoekmachine optimalisatie) zorgen wij ervoor dat uw website of webshop gevonden wordt.
Vanaf €450 Beste prijs-kwaliteit  On site SEO  Off site SEO
Contacteer ons voor uw project te Moorsele.

Huisstijl laten maken in Moorsele?

Heeft u nog geen logo? Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek waar we naar al uw wensen luisteren.

Cut ’N’ Paste verrast u met een creatief logo-ontwerp en helpt u met het uitwerken van een herkenbare huisstijl. Succes verzekerd!

Bekijk onze referenties

Huisstijl te Moorsele

Cut ‘N’ Paste
Btw: BE0675865316

Contacteer Ons

Laat meer potentiële klanten uw producten online ontdekken

Voor de helft van de Belgen is online winkelen onmisbaar. Driekwart van de Belgen koopt al eens iets in een webshop. Vaak hebben mensen die toch iets in een fysieke winkel gaan kopen, al een uitgebreid online onderzoek gedaan. Met andere woorden: uw webshop mag niet ontbreken! Als u uw doelpubliek wilt verruimen en uw omzet wilt verhogen, dan kiest u best voor een webshop.

Klanten kiezen voor online shoppen omwille van allerlei redenen. Webshops sluiten nooit: dag of nacht, weekend of week. Bovendien kunt u ook last-minute winkelen: de meeste webshops leveren binnen de 24 uur. U hoeft geen parking te zoeken, er zijn geen wachtrijen aan de kassa… Het is eenvoudig om online prijzen en kwaliteit te vergelijken of reviews van andere gebruikers van de webshop te raadplegen. Dit verhoogt het vertrouwen van de klant in uw producten.

Er kan ook een goede klantenbinding ontstaan: u leert uw klanten bijzonder goed kennen. Wat zoeken ze? Op welke acties reageren ze enthousiast? Welke producten of diensten zijn het populairst? U kunt iets uittesten, een nieuw product in de kijker zetten, acties op maat bedenken. Bovendien heeft u via uw webshop ook de mogelijkheid om uw merk te laten spreken: interessante tips rond uw producten? Nieuwtjes over uw bedrijf? Een event aankondigen? Dit soort updates verhoogt uw vindbaarheid in Google én lokt meer klanten naar uw webshop.

Een webshop ontwikkelen is helemaal niet moeilijk of duur. Cut ’N’ Paste ontwerpt en bouwt jouw webshop al vanaf 980€. Als u dat vergelijkt met de prijs van een winkelpand en een fulltime verkoper…

Pin It on Pinterest