Cut ‘N’ Paste blog: Website redesign

Lees hier meer informatie over alle extra’s die met een nieuwe website verwezelijkt worden.

Niet enkel het uiterlijk word aangepakt, dit is maar de tip van de ijsberg.

Lees hieronder verder wat we allemaal veranderen aan uw website die u het leven gemakkelijker zal maken.

10 veranderingen die uw website beter maken

 

We weten allemaal hoe een lelijke website eruit ziet.
Verouderde lettertypes, Flash intro’s, ongeorganiseerde tekst, zelfs site tellers. Leg het allemaal samen en je hebt de perfecte storm van afschuwelijk webontwerp.

Als ik net je site heb beschreven (of als het eenvoudigweg niet is bijgewerkt), denk je waarschijnlijk dat het tijd is voor een herontwerp van de website.
Contacteer me ;).

Maar als u alleen uw site mooier wilt maken, mist u een wereld aan mogelijkheden.

 

Website Redesign: Meer dan enkel uiterlijk

 

Veel ondernemers willen hun site er beter uit laten zien, en met goede reden. Mensen (dat wil zeggen uw potentiële klanten) worden aangetrokken tot dingen die mooi zijn: gezichten, kunst en ja, zelfs websites.

Maar website ontwerp is meer dan alleen esthetiek.
Kijk tenslotte eens naar deze uber-succesvolle websites die sinds 1994 niet meer zijn veranderd. Die verouderde functies doen hen niets af.

 

website redesign

Dus, als ze zo succesvol zijn, waarom zou je een website helemaal opnieuw ontwerpen?
We zijn zo blij dat je het vroeg.

Het ontwerp van een website is slechts een klein deel van hoe het werkt. De echte magie gebeurt achter de schermen.
Dit is waar u zich echt op zou moeten concentreren met het herontwerp van uw website en hoe dit uw bedrijf kan helpen.

 

1. Analyse van concurrenten + onderzoek

 

Elk redesign van een website moet beginnen met een uitgebreid onderzoek van de belangrijkste spelers in uw branche.
Alias uw concurrenten. 

concurrenten analyse

 

We zeggen niet dat je ze moet kopiëren; verre van dat. Maar tenzij je weet wat iedereen doet, zul je onnodig het wiel opnieuw uitvinden.
Misschien is het een industriestandaard om prijzen op uw website op te nemen. Als jij de enige bent die het niet doet, wie denk je dat klanten zullen bellen?
Of misschien gebruikt elk van uw concurrenten dezelfde standaard Wix-sjabloon. Dit is je kans om een site te maken die er heel anders uitziet.

Zoals we het bekijken, is er niet zoiets als te veel gegevens.

 

 

2. Geoptimaliseerde inhoud

 

Inmiddels weten we allemaal dat content koning is. Waarom heb je tenslotte zelfs een website (of een bedrijf) als je niets te zeggen hebt?

Het optimaliseren van alle inhoud op uw website, van uw Info pagina tot uw blog, zorgt ervoor dat zoekmachines het vinden zodat mensen het kunnen lezen. Gelukkig zijn de algoritmen van Google geëvolueerd om zich meer te richten op de kwaliteit van uw inhoud dan op het aantal keren dat u uw focus zoekwoord gebruikt.

Geoptimaliseerde inhoud

 

Hoe beoordelen ze of uw inhoud kwaliteit is?

 Google heeft een grotere voorkeur voor inhoud die:

Gedeeld – als meer mensen het delen (of ernaar linken), hoe beter het moet zijn.
Betrouwbaar – als het afkomstig is van een bron met een hoge domeinautoriteit, wordt het als betrouwbaarder beschouwd.
Grondig – als het je hele onderwerp (“De complete gids voor _____”) behandelt in plaats van 300 woorden over een specifieker subonderwerp.Uw inhoud moet ook goed genoeg zijn zodat de crawlers van de zoekmachine weten om ze op te rapen.

Dit omvat dingen als:

  • Titel tags
  • Metabeschrijvingen
  • Interne en externe links
  • Gerelateerde zoekwoorden
  • Afbeeldingen met alt-tags

 

3. Sitemap

sitemap

 

Google weet niet eens dat uw website bestaat. Tenzij je ze een kaart geeft.
Een sitemap is precies hoe het klinkt: een kaart voor uw site. Het geeft stapsgewijze instructies over het navigeren op een pagina en welke onderwerpen je er op kunt vinden.

Zonder sitemap moet u wachten totdat die Google-bots willekeurig op uw pagina terechtkomen en zich blindelings een weg banen door alle kamers.
Daar heeft niemand tijd voor.

 

4. Mobielvriendelijk Design

 

In 2014 overtrof mobiel internetgebruik het gebruik van desktopcomputers voor surfen op het web en die kloof wordt alleen maar groter.
Daarom is het zo verrassend dat – vijf jaar later – sommige bedrijven nog steeds niet de overstap hebben gemaakt naar een responsieve, mobielvriendelijke website.

mobielvriendelijk webdesign

 

Responsieve websites passen de grootte van uw site automatisch aan om te passen op schermen van elk formaat, ongeacht op welk apparaat het wordt bekeken: laptop, desktopmonitor, smartphone of tablet.

Ik denk dat we allemaal het gedoe hebben gehad om op een smartphone te zoomen en het scherm heen en weer te scrollen om alles te lezen. (#de strijd is echt)
Door het eenvoudig en handig te maken om op uw site te bladeren, koppelt u klanten vast zodra u ze heeft.

Het laatste wat u wilt is dat ze wegklikken omdat uw site niet werkt op hun iPhone-scherm.

 

5. Bijgewerkte server

 

Als je een oud huis zou restaureren, zou je nooit verlichting kiezen en kleuren schilderen zonder eerst aan het frame te werken, toch?
Je zou beginnen met het stutten van de fundering, het versterken van de muren en het toevoegen van kamers die je nodig zou hebben. Dan ga je verder met decoreren.

Uw website is niet anders. In deze analogie is uw server het gebouw waarin uw website zich bevindt. In feite huurt u letterlijk serverruimte, zodat uw website een plek heeft om te wonen.

Maar wat gebeurt er wanneer uw marketingcampagne het echt goed doet en u ’s nachts overspoeld wordt door klanten?
Klinkt geweldig, maar een verouderde server kan al dat verkeer niet aan. Het is alsof je Thanksgiving huurt voor je uitgebreide familie in een appartement met één slaapkamer.

Een bijgewerkte server betekent dat u viraal kunt gaan zonder dat uw website vastloopt. Uw server moet ook snel genoeg zijn om uw bezoekers tevreden te houden. Het is 2019. Mensen zijn gewend dat internet bliksemsnel is. Als het om websites gaat, draait alles om onmiddellijke bevrediging.

Wanneer uw klanten niet hoeven te wachten totdat uw site is geladen, zijn ze blij. Google is blijIedereen is blij.

 

6. SSL-certificaat

 

Heeft u ooit een website bezocht die begon met “https” in plaats van “http”? Die “S” staat voor “veilig”.
Zonder te technisch te worden – en om onze analogie van de laatste alinea te vervolgen – is een SSL-certificaat als een zwaar nachtslot dat op de ‘deur’ van uw website is geïnstalleerd.

SSL-certificaten coderen de gegevens die vanuit uw domein zijn verzonden naar de schermen van de gebruikers, waardoor het minder snel wordt gehackt en gemoedsrust voor uw klanten wordt geboden.

Trouwens, Google geeft ook een hogere rangorde aan sites die ze hebben.

SSL certificaat

 

7. Analytics

 

Een herontwerp van een website kan een uitstekend rendement op uw investering zijn. Maar hoe weet u of u rendement heeft behaald?

Eén woord: analyse.

google Analytics

Website analyse laat zien wie naar uw site is gekomen, waar ze wonen, welk apparaat zij gebruiken om toegang te krijgen tot het netwerk (zelfs het besturingssysteem!), Welke pagina’s ze bezoeken, hoe snel ze vertrekken, hoeveel van hen is nooit eerder op uw site geweest …

Deze lijst gaat maar door.

Google doet een heleboel dingen goed, en hun Analytics is geen uitzondering. We voeren het Analytics rapport uit voor elke afzonderlijke website die we maken en verstrekken die informatie maandelijks aan onze klanten.

Als de gegevens zwart-wit zijn, kunnen onze klanten zien wat werkt en wat niet, zodat ze weten waar ze hun aanwezigheid op het web in de toekomst kunnen gebruiken.

 

8. Vereenvoudigd, georganiseerd ontwerp

 

We zijn nu net bezig met het daadwerkelijke ontwerp van uw website. (Ik zei al dat het meer dan esthetiek was!)
Het ontwerpen van uw website voor verbeterde artistieke kwaliteit is één ding, maar al dat ontwerp is waardeloos als uw website niet bruikbaar is.

Dat is waar User Experience (UX) binnenkomt.
Zoveel als u wilt dat zoekmachines onder de indruk zijn van uw pagina, zijn uw klanten menselijk en raken mensen gefrustreerd wanneer dingen moeilijk zijn.

Denk aan Craigslist. Het is een afschuwelijke site, maar het is georganiseerd. Bezoekers kunnen intuïtief vinden wat ze nodig hebben en kunnen doorgaan met hun leven. Dat is wat het zo lang in bedrijf heeft gehouden.

Het opnieuw ontwerpen van je website kan je UX verbeteren door alle verwarrende visuele rommel te verwijderen.
Door mensen precies te laten zien waar ze moeten klikken, hoe ze moeten bestellen en hoe ze contact met u kunnen opnemen, verwijdert u alle obstakels die hen naar een van uw concurrenten zouden kunnen leiden.

 

9. Knoppen voor sociaal delen

 

42% van de millennials beschouwt sociale media als het meest relevante kanaal voor advertenties. Zelfs voor babyboomers is dit de tweede plek (achter de tv).
“Aantal shares” was een van de kenmerken van hoogwaardige content, weet je nog?

social Sharing

 

Door iets dat het delen waard is (geweldige inhoud) te bieden naast een eenvoudige methode om het te delen (knoppen voor het delen van sociale media), hebben bezoekers meer kans om uw bedrijf leuk te vinden, te tweeten en vast te pinnen.

Om nog maar te zwijgen over het feit dat andere mensen je toeter laten horen, doet wonderen voor je geloofwaardigheid.

 

10. Marketingplan

 

Om de dichter John Donne te parafraseren, “geen enkele website is een eiland”.
Als u uw doelen wilt bereiken, leads wilt verhogen en meer geld wilt verdienen, is het niet voldoende om uw website opnieuw te ontwerpen.

U hebt een marketingplan nodig. (En nee, SEO telt niet als marketing.)
Pay-per-click campagnes, billboards, zelfs radio … al deze methodes zijn kunstaas bedoeld om mensen terug naar uw website te trekken.
Maar er is een voordeel dat digitale marketing boven alles heeft: het kan zich richten op een specifieke doelgroep.

Pay-per-click (PPC) -campagnes zijn daar een goed voorbeeld van.
U maakt een advertentie voor uw bedrijf die zich richt op een geselecteerd zoekwoord. Google zal uw advertentie tonen aan mensen die volgens u in uw zoekgeschiedenis geïnteresseerd zijn. U kiest ervoor om een ​​bepaald bedrag (tussen .50 – €1) te betalen telkens wanneer iemand op uw advertentie klikt.

Kan een reclamebord dat doen? Mij ​​dunkt niet.

 

Conclusie

 

We zijn misschien bevooroordeeld, maar we zijn er echt van overtuigd dat aangepaste, strategische, gerichte vernieuwingen van websites de mogelijkheid hebben om uw bedrijf te verbeteren (en we hebben de casestudy’s om het te bewijzen).

Als je er helemaal klaar voor bent, gaat het bij een herontwerp van een website om:

  • De juiste klanten,
  • ze binnenhalen,
  • zorgen dat ze blijven, en
  • verander ze in fans die het woord over jou verspreiden.

Denk niet aan een herontwerp van een website als simpelweg “mijn site er anders uit laten zien.” Zie het als een hulpmiddel om uw bedrijf te helpen waar hij moet zijn.

U vertelt ons waar u wilt zijn en wij helpen u daar te komen.

Neem contact met ons op

Wij kunnen u helpen met uw SSL certificaat van uw website.

Zo loopt u geen klanten mis!

Contacteer Ons